Wednesday, October 31, 2012

carian google

sejak kebelakangan ini rajin pula duk usha feedjit dari mana readers boleh sampai ke blog saya. 

yang ni sejak dulu lagi saya terperasan yang carian ni selalu ada

blog anis nurdhiani

naluri hati mengatakan ini adalah kawan saya. sebabnya nak taip nama blog mungkin susah jadi just search by name je kan. tul tak?

kolej jururawat masyarakat jerantut

hasil carian ini pun agak selalu juga sampai ke blog saya. mungkin orang nak mencari direction ke sana kot. rasanya saya bercerita pasal adik yang belajar di sana. insyaAllah jika ada kelapangan akan saya letak sekali map dan guide macam mana untuk ke sana.

resepi apam polkadot 3d

kat sini resepi tak letak pula. cuma ada cara2 nya sahaja. insyaAllah i will put the recipe soon.

takaful ikhlas vs prudential

yang ni sangat kerap. tak tahu kenapa orang macam ramai je nak banding kan 2 jenis takaful ni. dan untuk pengetahuan saya da stop kedua2 nya atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.

homestay in machang

ada dua entri tak silap pasal homestay ni. kepada yang mahu ke machang dan tak tahu nak duk mana leh contact2 k. 019-9885546 (anis/eira)

rumah banglo setingkat

ramai juga ye yang minat rumah banglo setingkat ni. tapi saya takde apa tips pasal rumah banglo setingkat. mahupun dari segi harga atau cara nak menghias. yang ada kat sini angan2 saya saja. maaf. insyaAllah da ada umah nnti saya padatkan lagi entri berkenaan banglo setingkat itu.

ini pula yang jarang2 ada dan kadang2 tersesat masuk sini

sofa banyar ansuran

yang ini saya tak pernah buat entri mengenai. mungkin termasuk sini sebab ada entri pasal ansuran corelle

poplook

pertama kali sampai sini dengan carian poplook. mungkin sebab hari tu baru tulis entri pasal poplook

persediaan menjelang hari nikah

bila tengok balik entri ni macam tak cukup padal. insyaAllah kalau cukup rajin saya buat entri baru berdasarkan pengalaman dulu2. =)

okey buat masa ni itu je dulu yang dapat saya trace. berjumpa lagi di lain hari dan masa =)





3 comments:

Knor said...

assalamualaikum.:)

ada cadangan nak bercuti di homestay hj durani.nostalgia kampung mengamit

eira eixora said...

waalaikummussalam. homestay hj durani kat mana kak

Anonymous said...

tiffany outlet online romqpb uqoztb tiffany outlet online ultpnh nosfso tiffany outlet mtajnn http://www.cozylouboutinoutlet.co.uk
coach outlet online lhokjh eeqzuv coach outlet iopfgg zldqzq coach outlet aoxeud http://www.tiffanyjewelryoutlet2013.com