Friday, September 27, 2013

KUD 2013

Tadi terpergi pula ke KUD sebab esok ngn lusa dah tak boleh jenjalan husband keje. 

Saje je jalan2 tak beli barang sangat. Kebanyakkan jual baju, makanan macam kerepek, mainan & buku2. Beli buku untuk dhiya amani sebiji sebab asyik nanges je nak beli menan jadi mama pujuk beli buku. Okelah better beli buku daripada selalu beli menan kan. Kat rumah ni menan dah bertimbun. Buku banyak juga. Tapi Takpe buku banyak2. Oh! macam kena beli rak untuk letak buku sebab sekarang buku dhiya amani merata2. 

Yang paling best kami buat ni. 


cantik tak? Cuba teka apa dia tulis. HEhe! sudah terang lagi bersuluh mahu suh teka lagi ke. Saje je. Ni pun ada kat KUD tau. Kalau macam ni rm20. Nanti ingatnya nak letak dalam frame. Ada juga yang rm5, rm3. Tapi yang rm5 ngan rm3 kertas kecik sikit. 

Oh diorang ada bagi facebook diorang tadi. Kalau yang berminat nak beli boleh ke Gajirkaligrafi k. 

15 comments:

Knor said...

cantik..ingatkan eixora yg lukis tadi..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

insya-Allah nak juga pergi kalau ada masa.. mesti meriah kan..

nohas said...

cantik tulisan khat tu..berseni..

Umi Qi said...

Unik sgt tulisannya...hebat!

noly anna said...

cantiknye:)
nnt free singgahlah blog noly ye
www.nolyanna.blogspot.com

aizamia3 said...

cantik tulisan + latarbelakang dia.. ;)

eira eixora said...

taklah kak. saya tak pandai nk tulis cam ni

eira eixora said...

masa saya pergi tu banyak gerai makanan je

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak sempat pun nak pergi hari tu.. banyak pula aktiviti hujung minggu bersama keluarga..

nurbijen said...

wah, cantik.... walau simple, tapi tenang mata memandang... cantik sgt bila letak dlm frame :)

ZazaMyMoon said...

cantik, unique & creative sangat.. ayat dlm kelopak daun =)
nanti nak check it out fb dia..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

diframekan lg cantik!

n O e s u h a i m i said...

cantik..ingatkan eira buat sendiri kaligrafi ni... :)

BUNDA a.k.a KN said...

cantik dan kreatif tulisan khat di kad tu..

Kesuma Angsana said...

KA ada pergi juga KUD ri tu !