Saturday, January 26, 2013

Bihun goreng

Maaf sehari dua ni rajin pula masak & amik gambar. makanya banyaklah gambar makanan kat sini. 

Biasa saya guna sos cili untuk masak bihun goreng atau mi goreng. tapi lepas tengok buku 1 hari 1 resepi tu terus rasa macam best pula bila guna cili boh. cili boh ni sebenarnya lagi jimat kalau kita guna sebab bubuh 2 3 sudu dah oke dah. compare ngan guna cili sos kena bubuh banyak2 baru oke. da la cili sos mahal compare ngan cili boh. 

So, rasa oke lah. tak muak macam biasa. biasanya kalau husband request masak bihun, sy masakkan je tak makan sebab muak,. kali ni abis licin. awwwwwwww puji masakan sendiri. sorry =)



2 comments:

Knor said...

wah nampak sedap tu..:)

dah lama juga tak mengoreng bihun

eira eixora said...

hehe. biasa saja kak rasa dia. tapi boleh lah untuk dimakan