Tuesday, January 29, 2013

Suka tak, suka tak, suka tak

Hahahaha, mesti korang perasan yang amat yang butang like2 tu dah tak ada, tak payah tunggu seminit ke berminit2 dah bila nak baca blog ini. to be truth sy pun tak bape suka dengan kehadiran benda alah tu tapi nak buat macam mana dah terbeli kenalah guna juga untuk suatu masa kalau tak membazir saja kan beli. ye lah, mana ada kat dunia ni free sumenya kena beli. saya ni pula buta IT. kalau pasal script2 bagai ni memang tak reti. guna komputer ni pun tahu on off update fb ngan update blog je. cukup lah tu dah ada basic knowledge kan. 

5 comments:

Kakzakie said...

Cepat masuk dan kalau nak komen pun cepat sikit eira bila dah tak ada tu..

Knor said...

ha ah tak ada..kan senang cepat dan pantas lgi..konfius juga hari tu..suka2

eira eixora said...

=)

Yunus Badawi said...

kali pertama singgah sini. Tak sempat nak tengok butang tu .... ngeeee

eira eixora said...

Uncle, rugilah tak dapat tgk button tu. hehe