Monday, January 21, 2013

Experiment saya gagal lagi =(

p/s: entri ni sepatutnya di publish hari jumaat lepas. tapi malam ni baru publish

Tak tahu nak sedih ke nak gembira. huk huk huk

Experiment lepas dikatakan gagal walaupun hati saya kata masih boleh diperbaiki dan boleh ditambahbaikkan. (Saya nekad mahu repeat yang ini dan buat improvement, better dari start from beginning)

Experiment sekarang memang saya rasa gagal. dan ia betul2 gagal. huk huk huk

Saya ni nama je amik environmental eng. concern to environment. need to keep environment clean. try to reduce pollution. end up everyday pun dealing with chemicals. kadang2 kalau bau kuat sampai sakit kepala. bahaya tak? macam bahaya je. but it is part of my life. hendak tak hendak kena juga buat. makanya saya ni chem eng. ke env. eng. hahaha! pape je lah. yang penting don't give up.

takpe hari ni tak jadi. buat lagi. esok tak jadi. lusa buat lagi. sampailah ianya jadi. dan saya tahu yang bila ia menjadi sayalah orang yang paling bahagia kat dunia ni. susah woo mahu buat sampai jadi. sapa tak gembira kalau jadi tul tk? tapi tak tahu lah bila ianya akan menjadi. hopefully very soon sebabnya saya akan pergi conference awal bulan 4 ni. 

btw, kalau ada perkataan conference dalam every post pun buat donno je lah sebab memang takut nk hadapi conference ni. da la kena g sorang2. i mean kawan2 takde yang pergi sekali. kat penang pulak tu. seumur hidup br 2x je pergi penang island. tak familiar sangat dengan kawasan tu. cadang nak ajak suami teman. boleh bawa dhiya amani sekali. walau bagaimana pun conference tetap conference. dan ini hanyalah perancangan awal. hopefully husband takde keje masa tu. else saya kena g naik bas sajor. nak naik flight macam mahal pula. walaupun boleh claim sebenarnya. lagi pula tak pernah naik flight tak tahu prosedur dia macam mana. 

experiment will continue next week. ya Allah permudahkanlah segalanya. InsyaAllah everyting will be  okay. Hopefully. 


muka orang gembira sebab hari ni berhantar berambik. 
husband baik hati sebab dia off hari ni.


2 comments:

Knor said...

berteman lagi elokkan..mood baik hari ni ye..

eira eixora said...

betul kak. hehe