Friday, March 22, 2013

Saya ada perangai pelik..

Seperti semua sedia maklum keputusan SPM diumumkan semalam. EH? semalam kan. or the day before. sebab sekarang ni banyak tenggelam dalam dunia sendiri. namun begitu, =P masih sempat lagi mengambil tahu perkembangan semasa walaupun kurang boleh ingat exact date and day. Hhhuhuhu! 

Jadi dipendekkan cerita, saya akan rasa macam nak nangis je bila tengok adik2 yang berjaya bergembira dengan result yang mereka dapat. macam boleh rasa betapa penat lelah mereka terbayar setelah berhempas pulas berusaha untuk mengejar kejayaan tersebut. macam nak menitis air mata kegembiraan rasa. buat yang berjaya TAHNIAH untuk anda. 

orak lah langkah sebaiknya agar apa yang dicapai hari ini menjadi lebih bermakna untuk hari esk. 

kepada yang kurang berjaya jangan sedih. SPM bukan penentu segalanya. rezeki Allah s.w.t bagi untuk setiap hambaNya. yang penting jangan pernah berhenti berusaha. cuba bayangkan kalau semua pun dapat straight A's maka tak meriahlah dunia kan. 

memandangkan cari gambar masa graduasi kat scipp dulu tak jumpa jadi layan je lah k gambar dolu2...hehe!


gambar ini baru balik kelas mengaji al-quran hari sabtu kalau tak silap. hahah comel2 je sume =)


ini pula tak ingat tingakatan berapa. macam tingkatan 3. sebab aidah ada lagi. masa form 4 
rasanya aidah dah g MRSM. Izzah pun ada lagi time ni


ini masa form 4 kot. saya kelas fatimah. ni lah ahli kelas saya =)


ini dalam kelas pula. baju ni kami buat together2 sampai hari ni masih elok lagi,
 pakai sekali 2 je. sebab warnanya meriah sangat 

5 comments:

Diana said...

Mengimbau kenangan persekolahan ye..?

Rindu kan...walaupun dah lama meninggalkan alam persekolahan namun setiap kenangan yang terlakar akan kekal di ingatan sampai bila-bila..

Bila ingat-ingat zaman dulu..kekadang terasa cam nak ulang balik semua tu..

=)

Knor said...

masih cantik tersimpan segala memori ye..

tq komen ttg kesedihan adibah..dia ok..cuma sedih dgn bio..sej..mate..tak pernah lg dpt B+ sebelum2 ni..isnin nak bt semakan semula..cikgunya juga mengalakan semak semula..terbanglah rm..heheh

sbln baru tahu..

Diana @ BKKC said...

ai, eh..da lame rupanye sy folow belog ni..tp tak pernah nak komen..
anyway, slaam kenal..feel free dtg belog saye ye

HANI IZWAN said...

omg...what a memories! found myself in pic kat dataran tu, bersama aidah pon ada lagi dlm kelas..=)

baju kurung tu mmg sgt meriah hokay..tp masih tersimpan rapi dlm wardrobe kat rumah kampung..rindu nya Scipp..

eira eixora said...

diana. rindu..hehe 5 tahun kat sana. banyak kenangan pahit manis

sama2 knor.

oke BKKC, saya ada ke blog awak. jemput dtg lg