Sunday, March 10, 2013

Saya bangga jadi anak Malaysia

Herm, saya ni kalau berpakaian mesti selekeh. tak tahu nak pakai macam mana dah tak nak bagi tak selekeh. Kadang2 kalau naik kemudahan awam macam bas atau komuter. penuh indon. huhuhuhu! dalam ramai2 indon tu sy sangat bangga kalau orang masih recognize saya ni orang Malaysia. tak tahu lah kalau2 orang masih rasa saya indon huhuhu!

saya tk kisah kalau nak kongsi kemudahan awam ngan diorang tapi please respect US. huhuhu! saya kemain beratur nak naik bas. alih2 berebut2 nak duk depan. waht the.. kalau tengok orang tengah beratur tu. tolong lah beratur. dan ingat saya bukan indon. saya orang malaysia. 

saya tak kisah kalau korang nka berbedak pakai 3 hari da habis. tak kisah korang nak pakai perfume berbotol2 but please respect tu je yang saya mahu. 

tapi ketahuilah kadang2 saya rasa diorang ni macam nak hide diorang punye identiti. tapi bila tengok gaya kita da boleh agak kan diorang asal mana. ops!. 

walhal mengalir juga darah indon dalam badan ni. tapi saya tetap bangga menjadi anak Malaysia. dan saya mahu dikenali sebagai rakyat Malaysia. 


sumber gambar: google

No comments: