Thursday, September 11, 2014

Drypers backpack

Hari tu duk blogwalking dan jumpa ramai mak-mak cakap dapat drypers backpack ni secara percuma. Caranya just sign up jadi ahli kelab drypers. Bag ni akan diberi kepada 50,000 terawal yang sign up. Jadi teruslah sign up kat website drypers tu. Alhamdullilah dapat. Dhiya Amani belum tahu lagi kewujudan beg ni. Tengah berkira-kira nak bagi baby baru sebab dhiya dah banyak bag. Nanti kalau tunjuk kat dia tak nak bagi adik pula. 


Terima kasih drypers. 

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comel

Nieda ramly said...

lawa

Knor said...

Untung le dpt hdih lgi...tpi nilh cra diorg nk lkukn brg ...