Wednesday, September 17, 2014

Masalah

Kalau nak ikutkan dalam hidup ni masalah memang banyak. Dalam masa terdekat sehingga bulan 12 ni atau sehingga siap mana-mana yang terdahulu masalah paling besar saya adalah thesis. Dia lebih kurang macam nightmare. Kalau tak buat asyik teringat. Bila buat stuck je memanjang. Alangkah indahnya kalau tulis thesis tu macam tulis blog ni je. Taip-taip publish. Esok taip yang lain pula. 

Maaf banyak-banyak kepada yang sesiapa yang mungkin muak baca update asyik thesis thesis thesis je. Tapi ni sebahagian realiti kehidupan saya diketika ini. Tak sangka ia memberi impact yang cukup besar dalm hidup ini. 

Dan saya juga dah kurang sikit blogworking. Ada masa saya jenjalan blog kengkawan oke. Kadang-kadang baca je tapi tak komen. Mengharapkan hidup akan lebih baik selepas ini. Dan tak sabar mahu kabarkan berita gembira bila mana thesis dah siap dan dapat tempek kat sini thesis yang sudah dijilidkan. InsyaAllah, masanya akan tiba. Chaiyok Anis ='(

4 comments:

Knor said...

semoga di permudahkan..

Petak Bunga said...

tumpu mna yg pnting dulu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nanti dah habis thesisi masalah lain pulak kiki.. takpe susah2 dulu senang2 kemudian

LYAfrina said...

moga dipermudahkan n berjalan lncar..byk2 sabar ye.. smoga perolehi kejayaan..insyallah