Wednesday, September 10, 2014

Tahniah Wani!

Gegirl. 

Begitulah panggilan manja buat geng kami masa kat UTP dulu =P Sebenarnya kami kenal dari first sem lagi. Masa tu biasalah budak-budak baru excited terlebih. Ada kawad kaki peringkat kebangsaan kat Putrajaya. Jadi kami beria masuk wakil UTP. 

Atie, Ekin & Farah course mate. 

Saya roomate Farah. 
Wani roomate Atie.
Azra ngan Intan pula sebelah bilik kitorang. (Saya ngan Farah)

Jadi kalau nak g latihan kawad g sama-samalah. 

Alhamdulillah ikatan persahabatan ini masih kekal hingga hari ini. 

Dulu masa kat UTP saya ingat saya yang kawen paling lambat sebab almaklumlah masa kat Uni takde orang berkenan. Last-last sem baru nak bercintan cintun. Nasib ada orang nak. Tup-tup dalam ramai-ramai ni saya yang kawen dulu. 

Third Azra, Ni sekitar majlis tunang dan wedding azra
Pastu Ekin. Sorry Ekin masih tak up up lagi entri wedding ekin. 

Andddd yang terbaru Wani. 
Ada sikit je gambar. 

Tahniah Wani! Selamat Bertunang. Mungkin nanti wedding Wani tak dapat join sebab masa tu dalam pantang. 

Mama & Dhiya. Selfie dulu dalam kete.

Bergambar ngan tunangan orang. My pwincess tak leh tinggal. Tapi muka masam je.

Pelamin yang simple dan cantik. 




6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

LYAfrina said...

pelamin dia unik..lain drp lain

Nieda ramly said...

tahniah

nurbijen said...

Tahniah Wani...

Shikin Tasnuddin said...

Anis tgh pantang eh time Wani kawen nnt...alaa xdpt jmp princess Dhiya.. Hahaha..Rindu Dhiya lebih..opps ;)

eira eixora said...

ha a ekin. mungkin br2 bersalin sbb due 1hb 2.