Monday, October 28, 2013

Ada iras2 rita rudaini tak?..hehe!





`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`
`


Hehe saje je. Sebenarnya suka tudung ni sebab tengok rita rudaini pakailah. actually ni koleksi pertama aidijuma. dan rasanya yang rita rudaini pakai tu pun tudung aidijuma juga sebab ternampak tag kat tudung dia. Dan yang paling best husband cakap pakai tudung ni lagi nampak oke dari tudung segera tu a.k.a tudung awning. Sememangnya diri sendiri pun tahu yang tudung awning tak sesuai tapi tudung awning kan tak payah iron. tudung ni kena iron bagai. that's the reason. 

Dan saya sebenarnya dah fall in love ngan tudung aidijuma ni. Will buy again next time. Aim nak beli yang polkadot tu. 

yang ni haa... cantik tak? tudung memang cantik. ngan model2 dia sekali cantik. Sebenarnya salah satu strategi perniagaan model kena cantik. kalau tak cantik orang tak panggil model ye tak? sekali kita beli takde lah cantik mana pon... =P


Lagi satu tengok datin juma gayakan tudung dia sempoi je. biasa dia simpul je ujung tudung dia. zaman2 dulu mak saya suka simpul tapi saya je lah tukang ikut menyimpul. tapi sekarang ni macam dan ramai pula yang simpul tudung. mahu cantik macam datin juma eh? hehe!


contoh tudung disimpul2...cantikkkk je =)

p/s: sume gambar kecuali gambar saya adalah dari google

7 comments:

Knor said...

ada pd tudunglah...hehe

tapi dia pakai bila nak pakai ajekan..

ZazaMyMoon said...

cantikk..mmg ada iras heehehe
actually tudung aidijuma cantik2 design dia kann..
tak suka tudung pesen farida bagai tu sbb nmpk mcm crowded & bertingkek-tingkek hehe

Nurzakiah Hanum said...

ala comelnya

Sura Mohd said...

manis..comey..kalah rita..hehehe:)

Kakzakie said...

Rita Rudaini pakai tudung memang cantik, tak kurang bila eira menggayakan yg sama.

Kakak terpikat yg Datin Juma pakai (polkadot) cantik sangat.

asyifa mustaffa said...

Mmg cntik sbnrnya tdung bawal juma ni...sy pun kenan dah...hehe

eira eixora said...

ha a knor. dia pakai jarang2 pun dah leh aspire orang. kalau pakai selalu lagilah orang terikut2 kan.

tu ke zaza. blushing2..hehe!

thanks Nurzakiah Hanum =)

haha malu2.. Sura Mohd

Kakakkk., nanti nak beli yang tu tapi tak tahu bila.

jom beli jom asyifa mustaffa