Monday, October 21, 2013

Tugu negara

Hehe. saje je bawa dhiya amani g tugu negara. Me paling last g masa darjah 5 lawatan sekolah. actually tu pun first time juga. Tujuan, saja nak bagi dhiya amani tengok askar besar gabak. Kemain gembira dia siap bagi tabik hormat lagi. Opsss! current obsession dia sekarang adalah tengok askar je tabik. papa yang ajar. 







ini tabik hormat tau =)






Tapi satu je lah precaution kalau bawak budak2 g sini sebab kolam dia takde pagar. risau kalau budak berlari2 tak perasan kolam tu. Sebab tu dhiya amani berdukung je. dia suka lari sana lari sini. 

13 comments:

nohas said...

dah lama tak gi sini..kwsn dia cantik, hijau..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah jalan-jalan tugu negara Iera sekeluarga ye... akak lalu jer situ tapi tak pernah singgah... nanti nak singgah juga lah :D

Nurzakiah Hanum said...

lama x pg cini

ZazaMyMoon said...

heee mcm lawatan sambil belajar je Dhia.. ;)

Sura Mohd said...

kaksura tak pernah datang sini..teringin jugak bawak anak2
*cumell anak dara tu..:)

lieyalatif said...

aktiviti yg bagus nie...asek2 pi jalan2 kat mall pun boring gak, duit pun abis kekekeek...

bagus dhiya kecik2 dah belaja sejarah yeak....

Umi Qi said...

Tugu negara nih dkt sangat gan opis umi Qi tau....parlimen...sila dtg sini ye...leh jumpa umi Qi

tasekM said...

comeynya dhiya...

ct shah said...

tak penah gi sini lagi.adeii..

Queen Teratai said...

dah lama sgt rasanya x g tugu negara ni... ;)

mama_ka0ri said...

bagusnya bawak anak pegi tugu negara..:)

Mizz ErMa said...

best lah dhiya, parents bawak p jenjalan..hihihi

eira eixora said...

hehe terima kasih sume. suka bawa anak g tempat2 gini cumanya nak mengawasi tu susah sikit.