Wednesday, October 9, 2013

WW: Jika ditanya apa ada dalam fikiran saya.. Inilah jawapannya! nangesss...!!


14 comments:

Knor said...

doa sambil menangis...

Nurzakiah Hanum said...

wow

Mizz ErMa said...

hihihi..sabar jelah..=)

Rosmiza Ali said...

Assalamualikum eira! Salam perkenalan dari Mieza.. 1st time singgah sini, jalan2 cari kenalan baru.. Eira tengah sambung master ye? Bagus2! All the best ye.. Semoga berjaya dengan cemerlang.. Tengok gambar tu pening pale kite.. Huhu.. Follow sini #117! =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

QueeN TerataI said...

errr apakah itu... jgn nagis eh.. hehehe

Qhaifa Nur said...

berdoa minta dipermudahkan...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

aper tu?moga semua berjalan lancar

n O e s u h a i m i said...

ingatkan pokok apa tadi..upanya pokok MFC

eira eixora said...

terima kasih sume =)

Uncle Lee said...

Hello Eira, saya tengok tu drawing pun da lintang pukang, ha ha ha...nak keluar tu minyak chap kapak, ha ha ha.
You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Umi Qi said...

So complicated....hope belajar elok2 ye...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

complicated tu.. semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah..

Rosmiza Ali said...

Morning Eira! Agen Shaklee jugak ye? Bagus2! Eira register tu bawah sape? If tak faham & need guide, Eira kena tanya dengan upline Eira.. Upline Eira pun kena selalu follow Eira, barulah Eira tak lost.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

ummiross said...

hehe.. pening ummi tengok tu eira, pelan2 kayuh ye, insyaAllah boleh.