Thursday, October 10, 2013

Saya budak baru belajar. kalau salah tolong tunjukkan =)

Saya sebenarnya ada sikittt je masalah.! 

Sebagai contoh kotak komen ni kan..biasa kalau klik pada nama blogger terus direct ke page kawan2 yang lain. Tapi kalau ada simbol dalam bulatan tu. bila kita klik pada nama tidak terus direct ke page kawan2 tadi. Macam mana untuk ke page kawan2 tersebut. Segala pertolongan didahulukan dengan ucapan terima kasih =)


Sorry ada sesetengah komen ter print screen sekali


5 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

itu profil google+.. mula-mula klik saja logo profile google+..
dalam profile google+, lihat di bahagian atas sekali ada (perihal, siaran, foto, youtube.. pilih 'perihal' dan boleh tengok link blog beliau di situ..
kecuali jika dia buat profil dia private tak dapat la link dia..

asyifa mustaffa said...

Ini sebabnya dah upgrade ke google+, klau x silap klik je c2..nnti pegi bhagian about...ada link blog tuannya di situ..itupun klau tuannya kemaskini profile google +....itu yg sy paham sendiri je....sebab godek2 kat profile google+....

Kakzakie said...

Kalau google+ biasa akan terus tunjuk ke ruang post. Eira kena ke column 'about' dia akan tunjuk profiles / link blogger berkenaan. Dari situ dptlah eira masuk N3 blogger berkenaan...

eira eixora said...

okes. trima kasih sume. dah dapat

Rosmiza Ali said...

Tu sebab kami dah convert ke google profile.. Hehe.. Tp jgn risau kalau takut tak jumpa link sebab biasa Mieza akan tinggalkan link blog Mieza terus dalam komen ni.. Klik jer terus kat link ni --> ZON PERMAISURI CHOMEL