Tuesday, October 8, 2013

Pixajoy..Terima kasih Umi Qi =)

Hari tu kan saya blogwalking blog umi Qi. Kebetulan umi Qi update pasal photobook made by Pixajoy. Terus teruja dan terus ke website tu. Tiba2 masa tu juga tengah ada promosi. So, apa lagi. Terbeli sudah....Sebelum beli tu saya download dulu dia punya template sebab pernah jumpa yang dekat Groupon tapi dia punya template tak user friendly. Bagi yang tak pandai IT macam saya ni memang tak dapat nak nolong. Nasib baik jumpa yang ni. Decoration photobook da hampir 100% siap. Tak sabar nak submit dan tengok hasilnya. InsyaAllah bila dah siap mahu tempek kat sini. 

kepada yang berminat boleh lah ke laman web PIXAJOY



15 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

mesti cantik hasilnya nanti.. :D

nohas said...

pengalaman buat photobook - kadang2 ada mood, kadang2 bosan juga...tak sabar nak tengok..

MAY said...

tunjuk2..nk tgk..

ZazaMyMoon said...

hurmm sy punya dalam process nak menyiapkan.. hehe

Nurzakiah Hanum said...

salam singgah dan follow u back

lieyalatif said...

eh kebetulannnn...lieya pun baru nak berjinak2 dgn pixajoy ni....tapi ni baru donlod template die....

nanti dah dpt tunjuk tau....mesti cantik cun melecun....

Umi Qi said...

Terima kasih my dear eiraeixora....perkongsian bersama untuk dapat kegembiraan bersama-sama...x sabar ye lahai nak tgk photobook eira....nanti update ye kasi link dlm blog Umi QI...pasti umi Qi jejak semula... :D

Knor said...

tak sabar nak tgok juga..mesti cantik dn menarik kan..

Mila Ahmad said...

saya pun tunggu promo pixajoy nak try jugakla.

QueeN TerataI said...

jgn lupa share yer... lps share baru boleh buat jgk.. hehehe

eira eixora said...

insyaAllah

eira eixora said...

betul2

eira eixora said...

okes

eira eixora said...

okes =)

Mizz ErMa said...

hihihi..sy pon penah order jgk photobook dgn pixajoy nih..beli dekat groupon..lupa pulak bape harga dia tp mmg berbaloi2 la..hihi