Thursday, October 17, 2013

Da sampai KL

Hari ni da mulakan hidup macam biasa. Tadi dhiya amani nanges2 masa hantar umah babysitter. Malam tadi dalam kete dia dah cakap siap2 mama esok takyah keje. sebab tu lah kot nanges sebab tetiba hari ni hantar juga dia. Nak buat cam mana dhiya amani. mama ngan papa keje jadi terpaksalah. nanti mama balik awal amik dhiya. 

dia memang suka sangat balik kg hari tu. almaklumlah dah pandai cakap. keje potpet2 je. 

mama pula biasalah baru2 sampai KL ni simptom homesick mestilah ada as always. tapi sebab hari ni dah datang UM kurang sikit lah. keje banyak nak kena siapkan. 

okes got to go now.


Gambar raya. Ni je yang ada.






11 comments:

ZazaMyMoon said...

comelnya dhiya amani..
Selamat bekerja Eira =)

Nurzakiah Hanum said...

comel

Queen Teratai said...

comelnya dhiya.. dh pandai potpet ye.. letih la nak layan dia berckp kan..

Mizz ErMa said...

kesian dhiya..xpuas lg kot nak bermanja dgn mama dia..selalu time weekend je boleh bermanja lebih skit kan..hehe

Kakzakie said...

Dah puas beberapa hari dgn mama kena tinggl mulalah sayu hati ye Amani..

nohas said...

selamat kembali bertugas..seronok dpt beraya di kpg..

eira eixora said...

tular tak sangka plak dia siap leh pesan kat mama takyah g keje esk. mungkin dalam fikiran dia kalau kt KL mama kena keje. kalau kat kg mama tk g keje pun.

lieyalatif said...

oloo syomel anak dare heheehh...

betul tu cuti lame rase homesick plak kan....

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah selamat sampai ye

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comelnya dia.. jangan nangis ya, mama kena pergi kerja..

Knor said...

mood anak2 kecil mcm org dewasa juga...mcm tau2 aje ye..