Thursday, May 13, 2010

Inikah simptom2 orang yang nak kawen.

Herm, entahlah, lately ni dia da jarang call. Buzy sangat kah ngan keje dia yang dulu nya takde buzy mana pun. Aku pulak, senang sangat nak marah2, terasa hati yang amat. Dan sume la nonsense things yang jarang dan tak pernah berlaku before ni jadi jugak. Bukan nya nak keep on terasa ngan apa yang dia buat but i dont know why cepat sangat terasa. Then, call2 and marah2. Dan terus letak. Tak puas hati lagi call lagi. Waaaa!!! Tanak dah.

Jadi kepada wanita2 yang da kawen di luar sana. Inikah simpton orang yang nak kawen?

Takmo da gadoh2 ngan dia. Memang la sayang tapi kadang2 tu geram yang amat dan nak lepas kan kat dia jugak taknak pendam2 da.

Teringat dulu2 buat entri ini, ini dan ini. Aku kah yang tulis wahahaha tetiba tak dapat bayang leh tulis cm ni =')

3 comments:

sueey said...

hehe...org tua ckp, bakal pengantin br ni darah manis...mb tu ujian for u all berdue...sabar byk2 k...da x lama da tuh...cheerrrs~

fabulous.farah said...

memang anis..farah dulu gitu jugok..baloh sokmo. sapa terpikir, betul dok aku nak kawen ni?

so sebab kita tensyen key..jadi cepat la maroh2..hehe

biaser lah tu..koho dekat2 ni..banyak lah cabaran

eira eixora said...

Sue...cheer =)

Maceh Farah, 2 3 hari ni kurang doh sikit