Monday, April 16, 2012

Jemput makan. panas2 lagi ni

Hahaha tajuk siap ada noktah lagi. Pape pun ini adalah menu malam ni. Beria masak sebab tadi puasa. 

Ikan masak steam. dalam kepala da set nak letak haliaaaaaaaaaa. tapi bila masak baru perasan halia tak letak pom. rasa 2/5. wakakakakaka! first time buat ni. 


Kangkung goreng tanpa nama. Ingat nak buat kangkung goreng belacan tapi jadi kangkung goreng biasa jerrrrrrr..


Ini pulak telur goreng pedas. Tersalah letak cili boh banyak sangat. Makanya PEEEDAAAS. Kadang2 cili boh ni tak pedas, kadang2 pedas. Sukar di ramal. 


2 comments:

Kakzakie said...

Huhhh... sedapnya eira. Kakak suka kangkung tak kiralah masak style apa pun...

eira eixora said...

hehe kali ni kangkung n telor tu kena pada tekak saya.

ikan steam tu je so so..