Tuesday, April 17, 2012

Time to reveal??

Macam tak bersedia pulak untuk link kan blog ni ke FB. tapi macam mahu. 

Mostly kat FB ramai sedara mara, ramai orang sekampung. Ramaaaaaaaaaaai kengkawan. Kat blog ni biasa saya tulis macam2. Malu pulaks kalau raaaaaaaaaaamai orang baca.

Nak mintak tolong, sapa2 reach this entri. Leave komen oke. Smile je pun takpe. Just mahu tahu korang dari mana golongan kelurga ke, teman tapi mesra ke...hehehehe!

Thanks.

Komen terbaik saya akan bagi adiah tupperware...TETTTTTTTTTTT!!!!

4 comments:

Kakzakie said...

Eira malu ye? Apa nak malu ok apa at least teman FB tahu eira ada blog. Kakak pulak dan deactivated FB kakak sebab tak cukup masa nak baca FB kakak tu eira...

Kenapa eira tak nak cuba dulu. Kakak rasa tak ada masalah mencuba kalau agak tak boleh deactivedlah...

-fiexa- said...

agak2 saya golongan mana eh? :)

mrs.spicy said...

hehe,saya malu gop...tapi dulu letok meta..tp lamo2 jadi xseleso jupo ore kecek pasal blog kito xseleso lah..wahahaha

wpon xletok ore tahu gop benanye..mil pon baco blog saya..hihi

tp kalu blog xngupak xdop masalah anis..hihi..rama sikit pembaca.

eira eixora said...

kakzakie, malu sebab dalam blog ni more detail saya citer compare ngn kat fb.

hehehe. fiexa. cuba teka

hahaha. walaupun tak ngupak tetap malu. jadi sy decide tak jadi nak link. biar je lah gini. nanti terbuka hati nak link br sy link =)