Tuesday, April 24, 2012

Time to reveal: KOmen terbaik!!! =P

Ingat tak lagi yang saya mahu bagi adiah untuk komen terbaik pada post time to reveal?

memandangkan hanya ada 3 orang je yang komen. saya berbesar hati mahu bagi adiah tupperware dekat sumeeeeeee yang komen.

jadi bagi alamat ye, jumaat saya mahu post.

1. kakzakie

2. fiexa

3. farah

kalau sesapa mahu adiah jugak rajin2 lah ke sini ye =)

6 comments:

Anonymous said...

waa....dpt adiah, nk jugak he3...sy dh lme x blogwalking...mls nk update blog dah...

-adreYna=)-

mrs.spicy said...

wah..baik hati nye anis

maghfarah che manshor
A-3A-18 kinraramas apartment
no3 jalan mas 1
58000 bukit jalil kl

Kakzakie said...

Aduh... berbesarnya hati kakak eira... macam mimpi pulak. Terima kasih dulu dari kakak:

Hjh Zakie Purvit
151, Jalan Damai 7
Taman Damai
81400 Senai
Johor

-fiexa- said...
This comment has been removed by the author.
eira eixora said...

adreyna. jenguk lah selalu. insyAllah lenkali saya bagi adiah lagi.

terima kasih sume untuk alamat. jumaat saya pos je =)

eira eixora said...

*ye