Monday, December 24, 2012

Ariani


Ini pengaruh iklan juga. tengok kat tv ariani ni ada sale sekarang. katanya beli 3 rm100. maka ke ariani lah sy semalam bertemankan husband. tapi dia tak turun saya je turun dia ngan dhiya tunggu dalam kereta. dan mesti lah saya kena rushing memilih dan membeli sebab ada orang tunggu. 

Pergi2 tengok ada yang rm15 je. harga biasa rm60. jadinya mestilah sy beli yang rm15 tu. sebab nya yg rm100 untuk 3 tu macam singkat sikit dan macam tak lawa sangat. dah ckp kat husband nak beli seratus kan. jadi sy g beli lagi satu yang rm40++ tapi sayangggggggggg mukanya kecik pula. yang warna pink tu. 

hari ni ingat nak g tukar. tak tahu lah boleh tukar ke tak. dan ingatnya nak tambah lagi barang sehelai dua. tapi kali ni sy g ngn lrt je. mungkin boleh berlama2 sikit =)

note: kalau takde sale mungkin saya tak beli tudung ariani sebab mahal. 

moral of the story: ujung tahun kena ada duit yang banyak sebab banyak benda yang sale =P


2 comments:

Daddy Zuki said...

Salam. TQ sbb pernah jd follower blog asal sy iaitu www.jukdin.com. Tapi blog itu telah ditutup dan saya kini menulis dari jukdin.blogspot.com.

eira eixora said...

salam. da follow kt blog br. tq sbb inform