Thursday, December 27, 2012

Curiosity increase

But don't ask me why my curiosity level increase. sometime i want to tell all about myself here. but sometime i am not. so,,, this time i want to keep some as my secret. eceeeeewah. wakaka

takdelah saje je. tapi besar harapannya ayat2 di atas adalah dalam keadaan tatabahasa yang betul. malas pula mahu google malam2 begini. 

tapi ada benda yang lagi important yang saya nak tulis kat sini. nearly 2 minggu dah saya takde mood langsung nak belajar. saya tak buat apa2. lab gone. writing pun gone. ini benda yang tidak baik untuk dijadikan contoh teladan. tolong jangan ikut. 

benarlah kata orang. masa tak dapat lagikan di kejar. bila da dapat tak appreciate pula. huhuhu.!

harap2nya mood belajar cepat datang. kalau ia tak datang juga macam mana saya nak "graduate on time" or the worst case "fast track" hahaha ini mimpi je lah kot nak "fast track" walaupun hati berkata mahu tapi berjiwa malas apa pun tak jadi. 

jadi adik2 sekalian jangan mencontohi kakak yang malas ni. contohilah kakak bila kakak rajin. bila tu? entah!

sekian, wassalam

2 comments:

Kakzakie said...

Kena lawan eira. Bila dah ada tempat sandaran kadang perasaan malas memang boleh mengganggu.

eira eixora said...

terima kasih kakak