Wednesday, December 26, 2012

Ini lagi sambungan ceritanya...

Di kala lepas lunch, masa tu ada aku ngan sorang ofismate. kiranya kami masuk awal la masa pas lunch tu. memandangkan aku masih baru lagi kat company tu makanya aku pun curi masa jap untuk google map jalan balik yang paling ok dan tak jem. sedih wooo kalau balik penat2 jem pula sampai umah kul 9. 

dan dengan tak semena2 big bos lalu kat tempat aku tu. dan dia pun cakap.

"canggihkan teknologi zaman sekarang, nak tengok jalan pun main search internet je"

then me terus lah bercerita panjang. 

"ha a doc apa2 sekarang ni senang je nak google. nak je google. sebenarnya sy nak cari jalan balik rumah yang paling dekat dan tak jem" 

dia pun berlalu pergi...

then kawan aku cuit2...dia perli ko tu. ko pulak g explain panjang lebar watpe. 

OPssss! dia perli ke aku tak perasannn....

2 comments:

Daddy Zuki said...

salam. mujur boss u sporting gak. kalau nak canggih lg guna tel pintar utk check mana jln yg jammed. Mohon betulkan URL blog saya
(DADDY ZUKI - TO SIR WITH LOVE)dari jukdin.com kpd jukdin.blogspot.com. Thanks eira. Happy blogging.

eira eixora said...

okes. nnti sy tukarkan