Monday, November 4, 2013

Bersiaran dari UM

Hahah! mentang report dah siap. Jadi hari ni terus kul 10 baru sampai. Tadi berkira2 nak datang ke tak nak datang ke tak. Tapi bulatkan tekad datang juga. Hari ni nak buat lab. Seberapa segera yang boleh saya mahu siapkan lab cepat sebaaaaaabb saya ada mision lain. apa? keh keh keh. Biarlah rahsia dulu. kalau mission berjaya barulah kita war2kan kat sini =)

Masa datang tak jem. Dan obviously jalan sangat clear bila sekolah cuti. Tak tahu lah banyak mana kete cikgu dan student kan masa hari biasa. Cikgu biasanya kena sampai sekolah kul 7 tapi kul 9 pun tetap jem lagi. Tak tahu lah sebenarnya ada kaitan ke tak jem dengan ramainya cikgu kat jalan raya. 

13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tue la dia kalau cuti sek memang jalan x sesak

Umi Qi said...

Sila uar-uarkan mission tuh ye....di jamin hari nih jalan x jem kot hheheheh

nohas said...

ramai yg ambik cuti hari ni..stress free..

Kesuma Angsana said...

x jem bestlah !

asyifa mustaffa said...

Time skolah...bkn kas keta cegu..keta mak paknynya lgi...bas skolah je klau satu skolah dah brapa biji kan...tu smua bg sesak jln...

ct shah said...

saya pun drive pagi tadi gi opis bet jer.heaven gile sbb tak perlu bersesak2 macam selalu (hari ni je kut).:p

LadyBird said...

selamat menyiapkan tugasan lab :D

Knor said...

salam maal hijrah

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

kereta ibu bapa yang menghantar anak ke sekolah pun sebabkan jam juga.. selamat menyiapkan tugasan..

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Salam kenal :) kalau time cuti sekolah memang jalan akan lengang kan.. tak jem pun.. Mungkin sebab ibu ayah student tak hantar anak mereka ke sekolah, tu yang jalan ok jer :)

Kakzakie said...

Apalah yg rahsia tu agaknya:)

Kereta dah terlalu banyak di negara kita ni Eira tapi jalan dok macam tu gak..

ctfand said...

Tempat study 12 tahun dulu..penuh memori.. :)

eira eixora said...

terima kasih sume sudi tinggalkan jejak =)